LOKAL B

LOKAL SE NALAZI U PrIZEMLJU

OSNOVA LOKALA

KRATAK OPIS LOKALA

Lokali se nalaze u prizemlju ka ulici Marije Bursać. Predviđeni su kao veliki jedinstveni prostor sa samo jednim stubom što omogućava prilagođavanje bilo kojoj nameni.

 

Velika visina omogućava izbor više opcija za spušteni plafon i instalacije. Ispod lokala smešten je magacinski prostor u suterenu do kojeg se može pristupiti i vozilom kroz podzemnu garažu, a u lokalu je projektovan i prostor za eventualnu direktnu komunikaciju između nivoa.

KATALOG

OSNOVA I POZICIJA LOKALA

LOKAL B

1. PRODAJNI PROSTOR

100,54 M2

2. STEPENIŠNI PROSTOR

4,80 M2

3. OSTAVA

1,54 M2

4. TOALET

1,81 M2

UKUPNO

108,69 M2

OPIS LOKALA

AB skeletna konstrukcija sa gredama skrivenim u ploči što, pored izuzetne stabilnosti i sigurnosti, omogućava lako prilagođavanje i promenu namene.

 

Zidovi od termo blokova malterisani mašinskim malterom. Budući kupac pregradnim zidovima formira svoj radni prostor po želji.

 

Podna konstrukcija sa zvučnom i termo zaštitom prema magacinu i sa armiranim cementnim estrihom.

 

Hidroizolacija materijalima najboljih svetskih proizvođača.

 

Termoizolacija od kamene vune koja predstavlja najbolji izbor i sa stanovišta toplotne i protivpožarne zaštite.

 

Fasadni prozori i izlog od šestokomornih PVC profila sa prekinutim termičkim mostom i ispunom od troslojnog stakla, spoljnom aluminijumskom zaštitom profila i zaštitnom roletnom na elektro-motorni pogon.

 

Unutrašnja vrata drvene konstrukcije, sa oblogom od medijapana bojenog poliuretanskom bojom i veće vanstandardne visine od 220cm, a ulazna za stanove su sigurnosna i atestirana.

 

Spušteni plafoni u celom prostoru koji daje veliki broj opcija za osvetljenje i klimatizaciju, kao i jednostavne intervencije na instalacijama.

 

Keramičke pločice I klase na svim podnim površinama. Zidovi u mokrom čvoru obloženi pločicama do visine od 150cm.

Ekološke boje za zidove i plafone, kao i materijali za završnu obradu ovih površina.

 

Prvoklasne sanitarije i hromirane baterije i konzolne WC šolje sa ugradnim vodokotlićem.

 

Ventil za zatvaranje vode u celom lokalu, bez zajedničkih vodovodnih vertikala i sa zasebnim vodomerom radi kontrolisanja potrošnje.

 

Optički kabl za svaki lokal po principu FTTH (Fiber To The Home) sa opcijom naknadnog kabliranja bilo kog drugog operatera kablovske mreže.

 

Elektroinstalacije po sistemu KNX ready što omogućava odabir više vrsta paketa za upravljanje opremom i potrošačima, kako iz lokala tako i preko internet mreže.

 

Razdvojene razvodne table za elektroinstalacije slabe i jake struje sa predviđenom TV i računarskom mrežom.

 

Grejanje vazduha i vode pomoću najsavremenijeg gasnog kondenzacijskog kotla kojim se može upravljati i putem internet mreže i mobilne aplikacije. Obezbeđuje optimalno korišćenje i kontrolisanu potrošnju energije, troškove u skladu sa potrošnjom. Ovo predstavlja najekonomičniji sistem grejanja u odnosu na ostale sisteme.

 

Alumijumski radijatori sa termo glavom i podno grejanje u mokrim čvorovima.

 

Klimatizacija lokala sa opcijom kontrole putem mobilne aplikacije. Spoljne jedinice sa maskom, a kondenz prikupljen i sveden u vertikale.

 

© mB BLOK 2018

Made with love for great people.