MATERIJALI

Renomirani proizvođači i najbolji kvalitet

KERAMIKA

Keramičke pločice I klase na ulaznom delu, kuhinji i mokrim čvorovima. Zidovi u mokrim čvorovima obloženi pločicama do pune visine. Na terasama protivklizne pločice.

SANITARIJE

Prvoklasne sanitarije i hromirane baterije, konzolne WC šolje sa ugradnim vodokotlićem, kade sa pregradom od kaljenog stakla.

PODOVI

Višeslojni gotov parket od lamela većih dimenzija i sa MDF soklom visine 8cm.

STOLARIJA

Fasadni prozori i vrata od šestokomornih PVC profila sa prekinutim termičkim mostom i ispunom od troslojnog stakla, spoljnom aluminijumskom zaštitom profila i roletnama na elektro-motorni pogon. Unutrašnja vrata drvene konstrukcije, sa oblogom od medijapana bojenog poliuretanskom bojom i veće vanstandardne visine od 220cm, a ulazna za stanove su sigurnosna i atestirana.

KROV

Hidroizolacija materijalima najboljih svetskih proizvođača. Sve terase na povučenom spratu pokrivene unificiranim tendama na elektro-motorni pogon sa senzorom za vetar.

FASADA

Termoizolacija od kamene vune koja predstavlja najbolji izbor i sa stanovišta toplotne i protivpožarne zaštite. Delovi fasade sa završnom obradom od alubonda i klinker listela koji obezbeđuju dugotrajnost i jednostavno održavanje.

© mB BLOK 2018

Made with love for great people.